Aumi's FotoPage

By: Aumi Khasanah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 25-Feb-2007 10:34 Email | Share | | Bookmark
...Mari Bermain Piknik Piknik...

...hi. Saya Bear.
"Keropok ni ada perisa ayam tak?"
"ah.. kau ikut kiri, ikut kanan, pastu ikut suke."
View all 20 photos...
...25 Feb 2007. Hari piknik sedunia. Geng-geng ajak ke Sg Gabai... dah lama tak merasa piknik macam orang muda. . Hati teruja dari rumah, sanggup bersengkang mata dan koyak selaput mata pagi2 nak siapkan bekal makan. Terima kasih buat Ana yg hantar email cadangan piknik. Dan untuk kad2 bogel. (Sekarang aku dah tau). To Fatmawati, Nik, Mok nik and Bzz yg memikul tanggunggjawab disamping memikul beg shopping. To Wani for the port. To Raman & Eshah for the barbeque. To Ijan for being there. To Kondak and the mysterious awek for the pics. And last but definitely wont be the least, to hubby who actually nak pulak tidur sorang malam tu. Heh. Peluk ape bang?


Saturday, 20-Jan-2007 11:22 Email | Share | | Bookmark
Cinta Agung Pian_Koon dan Teri.. *wink*

...senyum sang penanti.. :)
... dan dayang2... bagi penuh gamba.. heh!
Deretan hantaran siap digubah...
View all 30 photos...
...Hari itu 1 Muharram 1428H. 20 Jan 2007. Hari yang cukup bermakna buat aku.. eh silap, kawan aku, Tarina. Heh. Setelah bertahun2 stay under the radar, hari ni dengan bangganya aku publishkan foto2 pertunangan korang.. biar satu Malaya tahu.. huahuahuwahau.. Anyway, buat both you guys, congratulations~! Shopping barang kawin jgn lupa calling2 aku..


Saturday, 25-Mar-2006 05:13 Email | Share | | Bookmark
...the night man...

Hai. Nama aku Amir...
...bila sudah malam...aku akan bertukar..
...menjadi arnab(?)
View all 12 photos...
...malam. Ke mana lagi kalau tak ke mapley. Shok gak layan mamak. Lagi pulak aku tengah malas nak masak. Destinasi malam ni, Jalan Doraisamy. Tengah layan sup kambing, tiba-tiba semua orang berlari-lari. Tak sempat aku nak ambik shoot orang kelam-kabut angkat kerusi, takut kena angkat naik lori. Heh. Exciting betul...


Thursday, 23-Mar-2006 15:09 Email | Share | | Bookmark
...hari yang typical...

...ah...dah petang.
Masa utk aku bid adieu to my frens...
...cepat cepat end kan YM. Hehe..
View all 11 photos...
...captured moments in my life. Hidup kat KL, rutin macam biasa. Pagi pergi kerja, petang balik kerja. Embodies the phrase "Kais pagi makan pagi, kais petang makan petang." Oh, lain sikit. Kalau aku - Kais pagi kat mamak, kais petang Amir masak. *sigh*... life...


Wednesday, 22-Mar-2006 17:57 Email | Share | | Bookmark
..koleksi.

Satu hari Amir termenung panjang...
"...pi cuti shok gak ni."
Kopi satu cawan...
View all 13 photos...
Aku tatau kenapa aku suka shot yang tak pandang kamera. Konon zaman dulu la. Posing pandang kiri kanan. Heh. Gamba gamba ni koleksi aku tahun lepas...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net